donderdag 8 april 2010

Bericht namens Henk

Omdat Henk zelf niet in staat is om het blog bij te houden hier, op verzoek van Henk, een kort bericht getypt door dochter Hinke.

De chemokuur van vorige week is volgens Henk heel goed gegaan. De moeheid en algehele malaise leek, in tegenstelling tot de allereerste keer, mee te vallen.
Vrijdag kwam Henk thuis met het aangename vooruitzicht van ruim twee weken 'ziekenhuisvrij'.

Helaas werden de geplande twee weken thuis slechts vier dagen. Dinsdag kreeg Henk namelijk hoge koorts en werd hij alweer opgenomen in het ziekenhuis. Daar wordt nu met antibiotica de infectie/koorts bestreden.

Het is nog niet duidelijk wanneer hij weer naar huis kan.
Een blog updeet van Henk zelve laat dus nog even op zich wachten.

1 opmerking:

  1. Lieve Henk, We wisten al een tijdje van je gezondheid maar pas vandaag hebben we Saar te pakken gekregen per telefoon. Saar vertelde ons over je weblog.
    Van Onze kant willen we je laten weten dat we diep met je meeleven. Je lot raakt ons zeer.

    Verder willen wij, als christenen, je laten weten dat we voor je zullen bidden. Dat is voor ons het sterkste wapen. We lazen in een van je weblogs dat je niet zo bezig was met het hiernamaals dus als je er niets mee wilt doen is dat ook goed. Alleen zou ik je graag de rust gunnen die de zekerheid van het geloof je kan geven. Het geborgen weten in de hand van de Vader. Want: Al zo lief heeft God de wereld gehad dat Hij Zijn enig geboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder die in Hem gelooft niet verloren ga maar eeuwig leven heeft. (Johannes 3:16)

    Ik (Gerwin) ben zelf 4 jaar geleden tot geloof gekomen toen mijn eigen (stief)vader ziek werd en uiteindelijk is heengegaan. Ik zou je zo graag deelgenoot willen maken van wat geloof met een mens kan doen. Dat maakt het zware leed wellicht een stuk dragelijker.

    Lieve groeten Gerwin en Hennetta Prins.

    BeantwoordenVerwijderen